tisdag 28 februari 2012

MILJÖTRÄNING

Vi var ute på en joggingtur i mörkret idag, men månen lyste upp rätt bra så vi såg lite iaf. Vi joggade bort till travbanan, gick runt husen där och sen tog vi samma väg tillbaka. Också i trav. Liptus var verkligen på tårna, han var jättenervös och stressad. Men lyssnade ändå på mig och stannade ingenting utan gick på hela tiden. Kan mycket väl ha berott på att jag hade spotify på i mobilen för att skrämma bort älgarna (haha). Han tyckte nog det var lite märkligt med en dj på ryggen.

Blev verkligen miljöträning idag. Det var fläckar på marken som var livsfarliga, läskiga hagar borta vid travbanan, spöken bland husen och när vi gick förbi ett hus var det någon som drog igång världens största vedklyvningsmaskin som lät öronbedövande! Liptus kastade sig några meter åt sidan, men det blev inte värre än så. Duktig häst!
På vägen tillbaka lossnade han någorlunda i sidorna, var riktigt stel i högersidan i början, och blev riktigt trevlig att rida. Red på hacket och i en låg form, flyttade honom lite åt sidorna och han lyssnade bra.

Monsterbilder på Liptus innan ridturen
/ Micca

1 kommentar:

  1. Det är så konstigt att dom där fläckarna kan vara så otroligt läskiga! Delaila blåser upp sig som en liten tjur när hon ska gå förbi dom ;)

    SvaraRadera