lördag 21 april 2012

FÖDELSEDAGSKALAS

Skönt med ledig helg!
Idag ska Liptus få vila, har inte hunnit med någon vilodag den här veckan än pga sadelutprovningen igår, så det är på tiden. Tror att han ska få vila på söndag också, nu när jag ändå inte har någon sadel att rida i så kan han få lite "långvila". Det förtjänar han. På tisdag kommer Mia ut och "lasrar och masserar" honom, så innan dess ska han få sig en genomkörare på något vis iaf, så kanske han kan stå stilla i en minut i varje fall. Haha.

Idag blir det istället kalas! Min underbara mamma, som ställer upp i vårt och torrt, som under alla år har skjutsat och hämtat i stallet, och kört fram och tillbaka till träningar och tävlingar trots snöstormar och okristligt tidiga timmar, fyller år idag! Hon är även anledningen till att jag har Liptus :).

Grattis till dig! Vi kommer snart förbi och äter tårta ;).



/ Micca

1 kommentar:

  1. Lite försenat.. men tusen tack för gratulation och uppvaktning. Du är en underbar tjej, självklart finns jag alltid där för dig och dina systrar :-)
    Kommer förresten ihåg den där bilden, det var länge sen, många duster har ni haft sen dess, men vilken häst det blivit av honom!
    Kram
    /Mamma

    SvaraRadera