torsdag 26 april 2012

MOTIVATIONEN ÄR PÅ TOPP

Är på riktigt bra humör nu, och känner att jag måste få ur mig all energi. Så alla ni som inte tål att någon annan mår bra, och har lite flyt, sluta läs här.. ;)

Just nu känns allt så himla kul! Liptus känns skitfin, jobbar på som bara den och det underlättar så mycket att ha ridhuset till hands. Det blir mer ordentlig ridning, och det märks verkligen jättestor skillnad på honom trots att vi inte är där så ofta. Det blir även lättare att hålla motivationen uppe när man slipper att åka iväg med transport och krångla för att kunna hoppträna, att Sussie kommer till oss en gång i veckan är verkligen GULD värt!

Att tävlingssäsongen drar igång på allvar nu gör ju inte saken sämre, är sjukt taggad till nästa helg då vi även ska hoppa lite högre för en gångs skull. Känns som om Liptus fått världens egoboost och hoppar som bara den utan minsta antydan till tvekan. Trots stora ensamma räcken (det värsta som fanns förut) tittar han inte ens utan bara klipper dem som ingenting. Det hade inte funnits på världskartan i vintras, då hade jag stått på näsan i gruset. Sååå roligt, han är som en helt annan häst!

Att det är SÅ himla trevliga människor i stallet gör också att allting känns så roligt! Så en stor hiss till damerna i stallet, det SKA vara KUL att åka till stallet. Och det är precis vad det är nu! :)


Att jag får "påfyllning" i hästsamlingen (haha) om några veckor är också en sak som får mig taggad och motiverad. Jösses vad detta ska bli roligt och spännande!

/ Micca

2 kommentarer:

  1. Är så glad för din skull, och du förtjänar det för du har inte glidit dit på en räkmacka utan du har vänt en dryg och svår häst till att bli en helt annan! Och det bara utav rent slit, hårt arbete mycket svett och tårar, du har inte slutat pga motgångar utan verkligen kämpat. Eloge!! :)
    Du gör säkert samma sak med nya hästen! :)

    SvaraRadera
  2. Håller med Elin, du är helt otroligt duktig och tålmodig! Suveränt jobb du gjort :-)

    /Mamma

    SvaraRadera